contact

Contact

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.

Countrygoods is een onderdeel van Special Health Products.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag
van 9:00 tot 17:00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk om buiten kantooruren gebruik te maken van de e-mail.
Omdat wij geen winkel hebben is het uitsluitend op afspraak mogelijk om producten af te halen.

Ons adres is Schoorkenszandweg 19, 4431 NC 's-Gravenpolder.

Vragen? of misschien suggesties? Mailen kan naar jp@countrygoods.nl
Bellen mag natuurlijk ook: 0113-316277. (tijdens kantoor uren)
Wilt u ons wat per post meedelen? Of heeft u een retour zending? Dat mag allemaal naar Schoorkenszandweg 19, 4431 NC sGravenpolder.

Wilt u ons bezoeken? Dat kan op bovenstaand adres, maar UITSLUITEND op afspraak! Alles wat we op de website hebben staan is bij ons in voorraad en kan worden afgehaald, let op! geen winkel met showroom ed.  

Mocht uw bestelling niet bevallen dan mag deze, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst annuleren. De bestelling dient u uiterlijk binnen 14 dagen aan ons retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten binnen 14 dagen terug. Het retour sturen van de bestelling is wel voor uw rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht moet u alle spullen, incl. eventuele accessoires en (zover mogelijk) in de originele verpakking aan ons terug sturen. Om dit te kunnen doen moet u even contact met ons opnemen via jp@countrygoods.nl

Het retour sturen van bestellingen / goederen kan overigens alleen met een kopie van onze e-mail waarin we bevestigen dat de zending retour gestuurd kan worden. Zit deze kopie niet bij de zending dan kunnen wij helaas niets met de zending doen! Kijk dus even goed na of u de kopie in de zending hebt gedaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet compleet aanleveren van retour zendingen.