|
Zak maken, vacuüm trekken, sealen en snijden allemaal in één compact apparaat.
|
Vacuüm Sealer
Verpak nu zelf op professionele wijze uw vlees, vis, groeten & fruit met onze handzame vacuüm sealer.
Door de krachtige motor is uw verpakking snel vacuüm getrokken en klaar om in te vriezen.
De vacuüm sealer is voorzien van een geïntegreerd mes om zelf elk gewenst formaat vacuüm zak van de rol te snijden. Zo benut u het verpakkingsmateriaal optimaal.
Levensmiddelen die vacuüm getrokken ingevroren worden blijven veel langer houdbaar dan levensmiddelen die gewoon ingevroren worden. Daarnaast blijven alle vitamines, mineralen en, het belangrijkste, de smaak behouden.
Vacuüm ingevroren producten hebben ook geen last van vriesbrand, de verkleurde randjes aan o.a. vlees en vis.
De vacuüm sealer is ook uitermate geschikt oom uw vlees of vis te marineren. Doe het vlees of de vis samen met de marinade in de vacuüm zak en binnen 30 minuten is de marinade in het product getrokken. Ideaal om bijvoorbeeld saté te maken.
!