img_2118

Ganzen LASER

Voorkom (gewas) schade door ganzen.

Countrygoods houdt zich al jarenlang bezig met groene lasers voor de vossen- en varkensjacht in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden.
Aangezien de overlast en schade door ganzen steeds grotere vormen aan gaat nemen, hebben wij nu onze ervaring aangewend om een GANZENLASER te ontwikkelen.


De Countrygoods ganzenlaser is een krachtig en handzaam apparaat waarmee men tot op een afstand
van 1 tot 2 km ganzen, eenden, kraaien, kauwen en andere vogels kan verjagen. Leverbaar in de een compact en standaard versie.

                                                                                        

 

!

Ganzenlaser compact

Countrygoods
Levertijd:in voorraad

Veilig en effectief uw gewassen beschermen.

Countrygoods GANZENLASER compact, de nieuwste uitvoering.

De GANZENLASER compact is uitermate geschikt voor het diervriendelijk verjagen van ganzen, eenden, kraaien en andere vogels tot een afstand van +1000 meter bij bewolkt weer.

De voordelen van laser ten opzichte van andere verjaagmethodes zijn inmiddels ruimschoots bewezen.
We zouden grote verhalen kunnen schrijven over wat er op Schiphol gebeurt en hoe een vogel op een groene laserstraal reageert enz. Dat doen wij niet.

U wilt van de vogelschade af tegen een acceptabele prijs en zonder risico.
Wij bieden u een topkwaliteit apparaat aan met 1 jaar garantie dat u bovendien eerst zelf mag uitproberen.

De Countrygoods GANZENLASER compact is voorzien van een pistoolgreep om nauwkeurig te kunnen richten en wordt geleverd inclusief 1 reserveaccu en oplader. Alles handzaam in een kunsstof koffer.

Countrygoods Ganzenlaser compact

Op een opgeladen accu werkt de GANZENLASER compact  2-3 uur continu.

Countrygoods ganzenlaser compact


De import van laserapparatuur in de EU is aan strenge regels gebonden en dat is ook logisch; een laser is geen speelgoed en ondeskundig gebruik van een te sterke laser kan zo maar oogschade veroorzaken.
Countrygoods heeft al meer dan 1000 groene lasers verkocht en als gevolg hiervan kennen wij alle ins en outs van EU regels m.b.t. tot lasers. De Countrygoods GANZENLASER compact voldoet aan alle EU richtlijnen!