Groene laser wild finder compact

Countrygoods
Magazijnopruiming!
    Levertijd:voorraad
  • Beschrijving
  • Meer details

Onze bekende Wildfinder, nu ook leverbaar in een compacte versie.

Deze laser heeft een traploos verstelbare lichtbundel tot een diameter van 2 meter. Maakt objecten in het donker zichtbaar tot op 50 meter afstand!

Voor het observeren van de vos die ’s nachts uw kippenhok bezoekt tot het vinden van een aangeschoten zwijn als de maan al weg is.

Dit betreft een door onze fabrikant een geheel nieuw ontwikkelde laser waarbij de bundel verstelbaar is van smal tot breed zonder de “punt” instelling te kunnen bereiken. Hiermee voldoet het apparaat aan alle eisen binnen de EU. (klasse M2)

De montage is zodanig gemaakt dat het apparaat binnen een paar tellen van de buks verwijderd kan worden waarbij er geen montagedeel op het wapen achter blijft.

De Wildfinder kan gebruikt worden tot een temperatuur van min 5”C

De laser is niet te vergelijken met groene- of rode led zaklampen die soms voor het zelfde doel gebruikt worden.

Een aangeschoten dier dat met laserlicht beschenen wordt, doet geen poging om weg te lopen, terwijl dit bij led lampen wel het geval is.

Voordat u de laser in gebruik neemt adviseren wij u om de accu’s één keer helemaal door te laden. Laat ze minimaal 12 uur in de lader zitten.

Let op! De accu gaat met de min ( - ) kant eerst in de wildfinder! Verkeerd gemonteerde accu's geven geen recht op garantie!

Wij geven 12 maanden volledige garantie op de Wildfinder.

Levering in kunststof koffer met:

- 2 Li-ion accu's

- bevestigingsbeugel voor op uw richtkijker (diameter maximaal 29mm)

- afstand schakelaar

- acculader

12 maanden volledige garantie.